Fået en uventet regning? Del den op og slip bekymringen.

Scan dine p-bøder, fartbøder, girokort og andre regninger og del beløbet op i bidder. Det hele foregår i vores app, fordi det skal være nemt for dig.

Scan, Split, Betal.

Send en SMS med “EatMyBill” til 1919 og modtag link

Sådan fungerer det

Scan

Scan din regning i app’en.

Split

Betal hele beløbet nu eller del det op i bidder, der passer til din pengepung.

Betal

Godkend betalingen. Læn dig tilbage. Vi klarer resten.

Betal regningen med dit kamera

Det er spild af tid at bekymre sig om ubetalte regninger eller uoverskuelige betalingsfrister. Scan din regning med EatMyBill og brug din tid på de sjove ting i livet. 

Slip for irriterende girokort og bankoverførsler

Betal med det samme eller i rater

Brug tid på det du elsker, for vi sørger for resten!

Det må da næsten koste noget, hva’?

Vi får intet ud af at have skjulte gebyrer og lange bindingsperioder. Det gør ikke tingene nemmere, tværtimod. Og så mister vi lidt vores formål, ik’? 

 

9,95 kr.

Det koster 9,95 kr. pr. rate, du deler regningen op i. Betaler du hele bøden på én gang, koster det kun 19,95 kr. i faktureringsgebyr.

24,95 kr.

Det koster et servicegebyr på 24,95 kr. at klage over en bøde i appen. For det engangsbeløb tager vi os af hele klageforløbet.

 

Spørgsmål og svar

Hvad koster det at bruge EatMyBill?

Det koster 9,95 kr. i faktureringsgebyr for hver måned, du splitter din regning. Hvis du vil betale hele regningen med det samme, betaler du kun 19,95 kr. i faktureringsgebyr én gang. Hverken mere eller mindre!

Du kan læse mere om vores priser i vores forrretningsbetingelser 

Kan jeg betale alle bøder og regninger med EatMyBill?

Med EatMyBill appen kan du betale alle typer af uventede regninger, bøder og afgifter, såfremt alle relevante oplysninger opgives.

Bemærk dog at EatMyBill ikke finansierer afdrag, renter, gebyrer mv. på anden gæld.

Bliver mine bøder og regninger betalt med det samme?

Så snart du har modtaget en bekræftelse fra EatMyBill, bliver det fulde beløb betalt hurtigst muligt – og altid senest på sidste forfaldsdato. Har du valgt at splitte din regning op i rater, laver vi sideløbende en betalingsaftale med dig, hvor du betaler det beløb om måneden, som du har valgt. 

Kan jeg ændre min betalingsaftale med EatMyBill?

Ønsker du at betale hele beløbet, selvom du har delt din regning op, er det naturligvis muligt. Det koster et enkelt faktureringsgebyr på 24,95 kr. 

Hvad koster det at klage over en bøde med EatMyBill?

Det koster 24,95 kr. i servicegebyr én gang. Vi gør det nemt og overskueligt at følge med i hele processen.

Kan jeg betale p-bøden med EatMyBill når jeg har klaget?

Ja, naturligvis. Du finder din regning under Aktiviteter og kan derfra vælge at betale det hele med det samme, eller dele din regning op over flere måneder.

Får man rabat som studerende eller pensionist?

Nej, desværre ikke. Men med EatMyBill bliver det nemmere at betale din regning – du kan nemt og uden skjulte gebyrer dele den op i mindre bidder, så den passer til din økonomi.

“Kontoen var helt tom og jeg kunne ikke overskue at skulle betale bøden. Men så blev jeg anbefalet EatMyBill af en studiekammerat og fik delt mine betalinger op – og bom, så var måneden reddet.”

MHansen50

App Store anmeldelse

“Jeg fik en bøde (ØV!) 2 min. senere, efter et scan og et swipe, mærker jeg stort set ikke noget til det! Thank you EatMyBill!”

Benjamin

App Store anmeldelse

“Altid træls at få en p-bøde (og det rammer næsten altid dårligst) så super nemt og billigt at dele den i mindre bidder, det gør det mere tåleligt at være så uheldig. Perfekt – TAK for den mulighed”

Sandraens

App Store anmeldelse

“Vil anbefale EatMyBill til alle! Det var super nemt at klage over min p-bøde, som jeg desuden fik annulleret meget kort tid efter at jeg sendte min klage afsted gennem appen. Kommer helt sikkert til at benytte mig af dette geniale koncept i fremtiden! :-)”

Ida

Trustpilot anmeldelse

“Mega fedt koncept! Eatmybill klagede over min bøde, og nu har jeg fået alle mine penge retur. Så fedt – Tak for hjælpen til Eatmybill. Kan klart anbefales til alle!”

16. December 2020

Google Play anmeldelse

“Great concept, I used it to split a bill I received from the police. Easy to scan and split the bill. Truly recommend it!”

Hugo

Trustpilot anmeldelse

“Helt genialt koncept! Super app. Nem at bruge og gør virkelig livet meget for en studerende på SU👌 Kan klart anbefales!”

Malte

Trustpilot anmeldelse

“Som studerende er bøder noget som kan ødelægge budgettet. Eat-My-Bill hjalp mig med at splitte en dum bøde fra metroen, og det tager kun 30 sekunder.”

Mads

Trustpilot anmeldelse

“Rigtig fed service! Det gik jo super nemt at få sine penge tilbage for min p-bøde. Tak til Eatmybill… 750 kr. tilbage på min konto <3 Kan helt klart anbefales herfra.”

Cykelhelten.dk

Trustpilot anmeldelse

“Fedt koncept! Jeg fik min p-bøde splittet op uden noget ballade. Mega fedt at man bare scanner sin bøde og så finder app’en selv ud af resten.”

Benjamin

Trustpilot anmeldelse