Sådan undgår du at betale din parkeringsbøde

29 okt, 2020 | Bøder, Parkering, Parkeringsregler | 5 Kommentarer

 

De fleste bilister har helt sikkert en eller flere gange stået i situationen. Du har enten glemt at stille p-skiven, eller så parkerer du et ulovligt sted. Selvom du bare havde et ærinde i fem minutter, så ligger den der. Parkeringsbøden i forruden. Det er bittert, og du kan nu se frem til at betale bøden. I den forbindelse er der dog gode nyheder at hente. Du kan nemlig undgå at betale parkeringsbøden, og her kan EatMyBill hjælpe dig.

 

 

 

Bekymringer er der nok af, når har fået en parkeringsbøde, men med EatMyBill er du et skridt tættere på færre bekymringer i hverdagen. Lyder det interessant for dig? Så læs med her i artiklen. Vi undersøger, hvordan du undgår at betale en parkeringsbøde – eller i hvert fald hele bøden på én gang. Med andre ord: Split beløbet, og slip bekymringen.

 

 

 

 

 

Slip for parkeringsbøden ved at klage

 

 

 

De fleste har nok mest af alt lyst til løbe fra regningen, når de får en parkeringsbøde. Det får du dog ikke noget ud af, og du må stå til ansvar for dine handlinger. Men hvordan slipper du så for bøden? Det kan du gøre på forskellige måder. Du læste rigtigt. Du kan faktisk helt undgå at betale din parkeringsbøde. I mange henseender kan det betale sig at klage, hvis man er utilfreds med udfaldet af noget. Her er parkeringsbøder bestemt ingen undtagelse!

 

 

 

Der findes flere eksempler på, at borgere ved at klage over parkeringsbøder faktisk er endt med ikke at skulle betale en krone. En annulleret bøde og én bekymring mindre. Det må da være et drømmescenarie for de fleste. Dog er hele humlen i at slippe for parkeringsbøden noget, der kræver, at du har argumenterne i orden. Det dur f.eks. ikke at begynde at argumentere for, at du ikke vil betale bøden, da p-vagten hele tiden stod ved bilen og ikke gav dig en chance.

 

 

 

Husk desuden at en parkeringsbøde først er gældende, når parkeringsvagten har udstedt den til dig. Så hvis du går hen til din bil og griber parkeringsvagten midt i at give dig en bøde, så gælder den ikke.

 

 

 

 

 

3 ud af 4 bøder annulleres, når der klages

 

 

 

Ved at klage over parkeringsbøden er der gode chancer for, at du ikke skal af med nogle penge. Hvordan kan det være, tænker du måske? Jo, det er der et simpelt svar på. Det koster simpelthen parkeringsselskabet flere penge at tabe en eventuel sag mod dig om hele parkeringsbøden end blot at indgå et forlig og lade dig slippe. Derfor bliver hele tre ud af fire parkeringsbøder i gennemsnit annulleret, hvis man sætter sig for at klage over bøden. Det er da tal, der er til at forstå.

 

 

 

I klagen skal du hurtigt komme til sagen og glemme alt om søforklaringer – det vil blot spolere din argumentation. Skriv i klagen, hvorfor du ikke vil betale bøden. Her skal der suppleres med argumenter for, hvorfor du ikke vil betale. Har du rent faktisk købt en p-billet, men glemt at lægge den i forruden? Eller kryber du til korset og erkender, at du har brudt en regel og beklager det?

 

 

 

Hvis du står i den situation, at du faktisk har et solidt belæg for din argumentation, er det smart at vedlægge et bevis for din klage. I dette tilfælde p-billetten. På den måde styrkes argumentet, og du står stærkere.

 

 

 

 

 

Hvordan klager jeg over min parkeringsbøde?

 

 

 

Når du skal klage over din parkeringsbøde, skal du gå til parkeringsselskabet. Er du utilfreds med udfaldet af klagen, skal du tage din sag videre i Parkeringsklagenævnet. Parkeringsklagenævnet er et uvildigt klagenævn, der behandler ankesager vedrørende kontrolafgifter udstedt af private parkeringsselskaber.

 

 

 

Nævnet blev oprettet i juli 2018 og er en del af færdselslovens paragraf 122d. Du skal dog være opmærksom på, at du først skal have klaget til det pågældende parkeringsselskab, der har udstedt bøden til dig, før du kan gå til Parkeringsklagenævnet.

 

 

 

Hvis du klager hos nævnet, er der et gebyr på 175 kr., der skal betales. Det er dog et meget lille beløb at tage hensyn til – og hvis du får medhold i din klage, får du endda pengene retur. Med andre ord: Sandsynligheden for, at du mister noget ved at klage over din parkeringsbøde, er meget lille. Derfor er det altså det værd at sætte gang i klagen. Husk at klage med det samme, når du har fået bøden. Hvis du ikke gør det, kan det skade din argumentation.

 

 

 

 

 

Opsummering – sådan klager du over din parkeringsbøde:

 

 

 

 1. Klag til parkeringsselskabet, så snart du har fået bøden.
 2. Tag evt. din klagesag videre i Parkeringsklagenævnet.

 

 

 

Hold en god og undskyldende tone hele vejen igennem klagen. Glem alt om en hård tone over for parkeringsvagter. Husk desuden også for alt i verden at forholde dig rolig og afslappet uanset udfaldet af din klage. Du vil altid stå stærkere ved at være venlig.

 

 

 

 

 

Skal parkeringsbøden betales, er der hjælp at hente hos EatMyBill

 

 

 

Nok er der gode chancer for at undgå at betale en parkeringsbøde. Hvis du altså har argumenterne i orden og dit på det tørre. Hvis det dog ikke er tilfældet, og du godt ved at parkeringsbøden kan retfærdiggøres, er der råd og vejledning at hente her hos EatMyBill. Her kan du nemlig også undgå at betale din parkeringsbøde – i hvert fald på én gang.

 

 

 

Hos EatMyBill har vi nemlig udviklet et koncept, som hjælper dig med alt fra parkerings- og fartbøder til regninger og girokort. Konceptet passer til dig, der gerne vil undgå at gabe for højt over uforudsete regninger, men i stedet fordøje dem mundfuld for mundfuld.

 

 

 

 

 

Hvordan fungerer EatMyBill?

 

 

 

Kort og godt fungerer EatMyBill på en sådan måde, at du tager din mobil frem, når du har fået en parkeringsbøde, fartbøde eller lignende. Derefter bruger du appen, som EatMyBill har udviklet, og scanner din bøde eller regning. Det sker nemt og hurtigt. Derefter har du mulighed for at vælge, om du vil betale regningen med det samme eller splitte beløbet i små bidder, så regningen er lettere at overskue. Regningen bliver spist, og du kommer videre!

 

 

 

 

 

For lige at opsummere, fungerer EatMyBill-konceptet sådan her:

 

 

 

 1. Tag et billede af din regning ved at åbne vores app og scanne den. Det kan vist ikke gøres meget mere enkelt.
 2. Når regningen er scannet, er det tid til at splitte beløbet op, hvis du ønsker det. Beløbet kan splittes op i rater. Naturligvis er det også muligt at få regningen ud af verden og betale hele beløbet med det samme.
 3. Til sidst er det tid til at godkende betalingen. Et enkelt swipe til højre, og bekymringen er ude af dine hænder. Vi sørger for, at regningen bliver betalt til tiden.

 

 

 

EatMyBill består af et team af erfarne serieiværksættere, tech-udviklere og investorer, der blandt andet har været med til at sætte Freetrailer, GoMore, AirHelp, Endomondo og Fastr i søen. Ligesom det er tilfældet med førnævnte koncepter, er EatMyBill sat i verden med det formål at gøre hverdagen lettere og smartere for dig.

 

 

 

 

 

Din genvej til hjælp med parkeringsbøden

 

 

 

Vi har alle sammen forskellige budgetter, vi skal tage højde for i hverdagen, og med EatMyBill kan du skræddersy dine regninger uden skjulte gebyrer og lange bindingsperioder. De fleste kender følelsen af uoverskuelighed, når kontoen er ved at være helt tom, og der dukker regninger op fra højre.

 

 

 

Faktisk har 30 % af danskerne ikke en opsparing, som kan komme dem til gode, hvis der pludselig er en bøde eller regning, der skal betales. Derfor vil flere komme til at stå i en situation, hvor de skal overtrække deres konto eller låne penge. Nogle har måske slet ikke muligheden for at betale.

 

 

 

Når der skal betales regninger, er et ord som fleksibilitet nok ikke det første, der dukker op i dit hoved. Det skal der laves om på, og det starter her hos EatMyBill. Med konceptet har du en unik mulighed for at betale dine regninger, samtidig med at du slipper for de økonomiske bekymringer. Vejen dertil er superenkel og ikke længere end et klik væk.

 

 

 

 

 

EatMyBill hjælper dig med at klage over bøden

 

 

 

Ligesom man troede, det ikke kunne blive bedre, bliver EatMyBill lige pludselig en af dine yndlingsapps. Vores koncept hjælper dig ikke bare med at betale dine regninger hurtigere end nogensinde. Hvis du gerne vil klage over din parkeringsbøde, men ikke kan overskue besværet, kan vi hos EatMyBill også hjælpe dig med det.

 

 

 

Vi kan håndtere din klagesag og alt det besvær, der følger med parkeringsselskaberne. Gennem appen kan du klage over p-afgiften, og så tager vi os af resten. Igen – slip bekymringerne, og kom videre.

 

 

 

Argumenterne taler for sig selv. Med EatMyBill undgår du altså den kringlende vej til at slippe for parkeringsbøden, og så bliver du samtidig ikke ruineret, hvis du bliver overrasket af bøder og regninger. Som en ekstra bonus tager vi dig i hånden, hvis du gerne vil klage over din parkeringsbøde. EatMyBill er din økonomiske buffer, når regninger kommer ud af det blå, og betalingsfristerne er uoverskuelige.

 

 

 

Glem alt om at sluge nogle kameler, når du får en parkeringsbøde – EatMyBill gør det for dig.

 

 

5 Kommentarer

 1. Hej
  Jeg har holdt på en sidevej til Søren frichs vej i Aarhus.

  Jeg har fået to p-bøder for angiveligt at holde inden for 10m fra en tværgående vej. Denne tværgående vej, er en grusvej, som går ind til et kolonihave område. Ved selve grusvejen er der to nedkørsler, forbindelsen mellem aspalten og kantstenen, grusvejen er også meget bred, hvorfor der er meget udtydeligt hvor de 10 meter egenligt skal gælde fra.
  Hvad gør man her?

  Svar
  • Hej Casper,
   Det er svært at sige noget konkret om den enkelte sag. Men i sidste ende er det parkeringsselskabet der er ansvarlig for at bevise at du holdt ulovligt. Derfor kan du lave en klage over parkeringsbøden. Du er velkommen til at bruge vores app til det. Så står vi for hele processen for dig. 🙂
   De bedste hilsner
   Morten
   EatMyBill

   Svar
   • Hej igen
    Hvordan foregår det helt præcis gennem jeres app?

    Svar
 2. Hej Europark

  På: 406 Banegården
  jeg holdt parkereret på P-pladsen Ny banegårdsgade 53, 8000 Århus i torsdags d. 03.12.2020 og tjekkede ind med min
  easy park App. på mit reg. Nr. BT63351 og alt var godt med indtjek kl. 1:04 og udtjek kl. 15:02
  Men glemte bare at jeg havde skiftet bil, til Reg. CP80858.

  så der er betalt for pladsen, men reg. Nr. passer bare ikke!
  så jeg mener det er på sin plads at mit Begyr på 795,00 løbenummer 95801586 bliver annoleret.

  Håber på Jeres forståelse for ovennævnte.

  Svar
  • Hej Jan,

   Jeg beklager det sene svar og din ærgerlige oplevelse. Jeg håber du har fået løst det med EuroPark. Skulle det ske en anden gang, at du får en bøde du vil klage over, står vi klar hos EatMyBill til at hjælpe dig med at klage. Vi kan også hjælpe dig med at betale bøden hurtigt og nemt.

   Med venlig hilsen
   Anne Mette

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede artikler