Se, hvordan du tjekker, om du har fået en fartbøde

2 jun, 2021 | Bøder | 0 Kommentarer

Hvordan tjekker du, om du har fået en fartbøde?

Fartbøden er aldrig sjov. Faktisk slet ikke sjov. For er du uheldig og bliver taget med foden for godt sat på speederen, er der altså ingen vej udenom. Du er nemlig til fare for både dig selv og andre på vejen.

Men selvom en fartbøde er fuldt ud fortjent, er det mindst lige så irriterende en bøde som med parkeringsbøden. For selvom du måske selv mener, at du er født med benzin i blodet, er det en dyr omgang at træde lidt ekstra på speederen. 

Men der opstår en udfordring for mange, når det kommer til fartbøder. For hvor kan man se, om man har fået en fartbøde? Det svarer vi dig heldigvis på lige her. Nu er det slut med skjulte skatte, som politiet har givet dig for at være lidt for flittig med farten. Vi fortæller dig nemlig alt, du skal vide om fartbøden, og hvordan du ved, om du har fået en. 

Vi har også en gulerod i ærmet, for vi kan hjælpe dig med at undgå, at fartbøden snupper hele månedens budget. For bare rolig, der kan stadigvæk være plads til alt det sjove, hvis du blot stifter bekendtskab med vores app.

Hvornår udløser min kørsel en fartbøde?

Lad os starte med det helt grundlæggende: Hvordan får du egentlig en fartbøde? Det er ganske simpelt. For kører du for stærkt, udløser det som det første en bøde. Vi er desværre kede af at meddele, at du ikke kan sove i timen. For overskrider du fartbegrænsningen med bare få kilometer i timen, kan det udløse en fartbøde på minimum 1.000 kr.

Helt generelt afhænger prisen på din fartbøde af, hvor mange procent du har kørt for stærkt på en bestemt type af vej. Lad os tage et lille eksempel, for kører du 51-59 km/t. på en vej, hvor du må køre 50 km/t., udløser det en bøde på 1.000 kr. Kører du mellem 60 og 64 km/t., udløser det en bøde på 1.500 kr., og kører du 65 km/t., skal du slippe 2.500 kr. Kommer vi over 65 km/t., koster det dig endnu højere takster og et klip i kørekortet. 

Hvordan ved man, om man har fået en fartbøde?

Det kan være svært at gennemskue, om du rent faktisk har fået en fartbøde eller ej. Derfor kommer det også som en grim overraskelse for mange, men det kommer politiet til gode. For i langt de fleste tilfælde er det en fotovogn, der er årsagen til din fartbøde.

Fotovogne bliver typisk placeret på lokationer, hvor mange bilister har tendens til at køre en tand for hurtigt. Det kan være på landeveje, hvor der kommer små byer på vejen, eller på hovedveje ind mod de større byer.

Ser du en fotovogn, kan du godt selv gætte dig til resten. Viser dit speedometer mere end den tilladte hastighed, kan du godt holde lidt ekstra øje med din e-Boks eller postkasse.

Tjek, om du har fået en fartbøde

Det helt store spørgsmål melder sig, når det kommer til, hvor man kan se, om man har fået en fartbøde. For det er svært at gennemskue, om man har fået en fartbøde, og det hjælper vi dig heldigvis med at blive lidt klogere på.

I dag går det hurtigt, når du skal tjekke, om du har fået en fartbøde. Med et smart appsystem kan politiet give dig en fartbøde med det samme, og så lander den i din e-Boks inden for 24 timer. Så det er altså din e-Boks, der kan være nøglen til at se, om du har fået en fartbøde.

Det er vigtigt at være opmærksom på de indbetalingsdatoer, der står angivet på din fartbøde. Sørger du ikke for at betale bøden i tide, kan det komme til at koste dig gebyrer i sidste ende. Men presser det på økonomisk, kan det være en stor post at betale helt op til 6.000 kr. i bøde. Med EatMyBill kan du heldigvis nemt og enkelt dele din betaling op i rater, så du ikke behøver bruge hele budgettet på én enkelt bøde.

Det er bilens ejer, der får tilsendt fartbøden. Har ejeren ikke e-Boks, vil du i stedet modtage et fysisk brev i din postkasse.

Derfor skal du bruge EatMyBill til dine fartbøder

Der er god grund til at vælge EatMyBill, når du skal betale en fartbøde. Og det er de færreste, der har armene over hovedet, når der skal betales en fartbøde – og heldigvis for det. Den skal for langt de fleste hurtigt ud af verden, og det hjælper vi dig med på en sikker og økonomisk måde.

EatMyBill er en smart app, der hjælper dig med at betale dine bøder og regninger. Du skal blot downloade appen og scanne din fartbøde, hvorefter du kan klare hele betalingen med blot få swipes. Du kan vælge at dele din betaling op i rater, så det passer til dit månedlige budget. Det koster dig kun 9,96 kr. pr. rate, og det giver dig mere luft til alt det sjove.

Når du bruger os til dine regninger og bøder, betaler vi selvfølgelig hele beløbet med det samme. På den måde er hele din fartbøde blevet betalt til tiden, og i stedet betaler du en fast pris for vores afdragssystem, der tager hånd om din økonomi. Du kan selvfølgelig også bruge os, når du vil betale din fartbøde med det samme.

Det bedste af det hele er, at der ikke er nogen skjulte gebyrer eller nogen bindingsperiode. Det eneste, du betaler for, er pr. rate eller et faktureringsbeløb på 19,95 kr., når du betaler hele bøden på en og samme tid. Så bliver det ikke nemmere at få økonomien til at hænge sammen, når du har været lidt for flittig med farten.

0 kommentarer

Relaterede artikler