Vink farvel til besværlige betalinger og stramme budgetter med EatMyBill

10 dec, 2020 | Bøder, Parkering, Regninger | 0 Kommentarer

Parkeringsbøder. Bare ordet i sig selv får mange til at krumme tæer og tænke tilbage på en uheldig og yderst irriterende situation. For langt de fleste danskere har allerede prøvet at finde den lange, gule seddel i forruden på bilen, og så ved vi godt hvad klokken er slået. Og det er lige før at den gule seddel kan give mavekramper og koldsved. Parkeringsbøden er nemlig en udgift, som de færreste regner med i det månedlige budget.

Vi har heldigvis en løsning til dig. EatMyBill kan nemlig beskrives med tre ord: Scan, split og betal. Vi har en helt unik løsning til dig, der gerne vil slippe for besværet og den dyre regning, når det kommer til din parkeringsbøde. Vi sørger for at gøre arbejdet for dig, og du kan klare betalingen direkte fra din telefon. Du scanner bare din parkeringsbøde, vælger hvordan du vil betale, og så klarer vi resten for dig. Så kan du én gang for alle vinke farvel til et stramt budget, en tom opsparingskonto og besværlige betalinger, du selv skal sørge for. Velkommen til en ny verden, hvor det hele bliver lidt nemmere og lidt sjovere.

Vi sørger for at gøre det hele lidt mindre besværligt

Vi kommer ikke uden om, at parkeringsbøden er et irritationsmoment af de helt store. For selvom parkeringsvagterne bare gør deres arbejde, bliver vi ofte sure og trætte. Parkeringsbøden er ikke kun irriterende, fordi du måske egentlig troede at du parkerede lovligt. Det er nemlig også en dyr fornøjelse.

Ofte skyldes parkeringsbøden dårlig skiltning eller tvivl om reglerne. Men den skal stadig betales – hvis den altså er berettiget. Og hvad med udgiften? Ja, den kan spolere mange planer og gøre resten af måneden til en blandet fornøjelse. Vi kender det, og det er derfor vi har skabt EatMyBill.

Får du en parkeringsbøde, kan du lade os stå for betalingen. Det koster dig kun 19,95 kr. at få os til at klare betalingen for dig, hvis du betaler hele bøden med det samme, og det er ikke det eneste, vi tilbyder. For vil du gerne dele betalingen op i rater, så kan vi også klare det, mod et månedligt faktureringsgebyr på 9,95 kr. Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil betale pr. måned, og det koster dig næsten ingenting. Når du har valgt, om du vil splitte betalingen op eller hive plastret af såret med det samme, mangler du kun at godkende din betaling. Så sørger vi nemlig for, at din regning bliver betalt til tiden.

Vi kan også klare meget andet

Det er ikke kun parkeringsbøden, som vi kan hjælpe dig med at komme lidt nemmere igennem. Du kan også betale dine fartbøder og andre regninger med vores app. Vi tilbyder betaling af alle bøder og afgifter, der er udstedt af politi, kommuner og private parkeringsselskaber samt andre uforudsete regninger såsom dyrlægeregninger, tandlægeregninger o.l.

Det er de samme regler, der gælder. Du scanner, du vælger betaling, og så sørger vi for resten. Ja, det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det heldigvis ikke. Vi synes, at det skal være nemt og enkelt at klare de irriterende bøder og afgifter og samtidig få økonomien til at hænge sammen.

Selvom du deler din betaling op i rater, behøver du ikke være bange for at få en rykker. For når du modtager en bekræftelse fra EatMyBill, så er det fulde beløb nemlig blevet betalt. Sideløbende med din betaling opretter vi en betalingsaftale mellem dig og os.

Klag og slip for betalingen

Selvom mange bøder ofte bliver betalt, er det helt op mod 75 % af alle bøder og afgifter, der bliver annulleret, hvis du klager over dem. Og det lyder måske lidt som en salgstale, men den er god nok. Det koster langt mere for et parkeringsselskab at behandle din klage, end hvad afgiften er værd. Derfor bliver tre ud af fire parkeringsbøder annulleret, når du klager over den.

Vi tilbyder selvfølgelig også, at du nemt kan klage over din parkeringsbøde. For vi vil helst, at du helt slipper for at skulle betale din bøde. Vi kan håndtere din klagesag på en nem og overskuelig måde, og vi tager vi dig i hånden hele vejen.

Så hvad vil du helst? Lade dit dårlige humør over et stramt budget gå ud over din dag eller lade os gøre arbejdet for dig, så det hele hænger lidt bedre sammen? Vi er ikke i tvivl om, hvad vi synes, du skal gøre.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede artikler